Mødedag:   2. onsdag i måneden
Tid:   Kl. 18.30
Sted:   Hotel Falster, Nykøbing
 

 

 

Nykøbing Falster Inner Wheel

Skip Navigation Links
 

Næste klubmøde
10. juni kl. 18:30
Med forbehold for aflysning

Se vores mødeprogram

Næste bestyrelsesmøde
Onsdag, 27. maj kl. 19:00
hos Marianne P

Onsdag, 17. juni kl. 18:00
Ny bestyrelse - sted følger

Bestyrelsen 2019/20:

Marianne P, Aase D, Lene MH, Lene R, Jane K, Lone L, Lene G (Dianna L mangler)

Kommende begivenheder
Mandag, 14. september
Ladywalk i Nakskov


Donationer og støtte
Nykøbing Falster Inner Wheel støtter projekter, der hjælper kvinder og børn - og helst lokalt:

Red Barnet 
SOS børnebyerne
NFH håndbold - handicap
Dansk Folkehjælp
Frimærker
Projekt Dåseringe
Frivilligcenter - børn i sorg
Mødrehjælpen
MH - Mikkel mod mobning
Lykkeliga - opstart i Nykøbing 


  NYHEDER
22.03.2020
Marts-møde: Kom i gang med slægtsforskning

Vi afholdt klubaften onsdag den 11. marts med foredrag af Yvonne Christiansen fra Slægtshistorisk Forening i Guldborgsund – ”Hvordan kommer jeg i gang med slægtsforskning?”

Yvonne fortalte om, hvorfor vi skal slægtsforske: at vi skal være del af en historie, og at vi skal binde flere generationer sammen i et slægtskab. Derudover skal vi også acceptere det vi finder, dvs. at vi kke kan lave om på historien - Fortællingen/historien er om din herkomst/ophav. Det er vigtigt, at vi bevarer disse fortællinger/historier. Derfor bør vi spørge alle, vi er i familie med, om at bidrage med dokumenter, årstal, skrøner eller netop historier fra din familie.

Ligeledes fik vi nogle links til internettet, som er gode i forbindelse med slægtsforskning.

 
07.02.2020
Februar-møde med besøg af Frivilligcenter
Inner Wheel Nykøbing Falster havde klubaften onsdag den 5. februar. Ud over klubbens egne medlemmer deltog 4 gæster, og vi havde optagelse af nyt medlem – Helle Nagel – Velkommen til Helle.

Denne aften havde vi besøg af Guldborgsund Frivilligcenter med Centerleder Birgitte Zimling, som fortalte om Frivilligcentrets arbejde. Guldborgsund Frivilligcenter har til formål at støtte, udvikle og forankre den frivillige sociale indsats i Guldborgsund.
12.01.2020
10. januar med dansetema
Inner Wheel Nykøbing Falster havde inviteret til Fødselsdag fredag den 10. januar 2020. På Lolland-Falster afholdes 10. januar sammen med Inner Wheel-klubberne Nakskov, Maribo, Sakskøbing og Nr. Alslev/Stubbekøbing. Derudover deltog Distriktspræsident Lone Elgkær og Distriktssekretær Trine Lilleng, samt Soroptimisterne og en del gæster ude fra. I alt deltog 90 gæster i fødselsdagen. Først var der ordinært klubmøde med klubmeddelelser og 3. minutter. Derudover havde Lone Elgkær et indlæg.

Aftens foredragsholder Thomas Evers Poulsen fortalte om ”Jeg kan få kvinder til alt”. Thomas fortalte, at han er opvokset på Falster og har gået i skole på Møllebakkeskolen i Horreby samt danset i Nykøbing F. Vi hørte om, hvordan det var at være med i ”Vild med dans”, om mødet med de mange nye dansere. Oplevelsen med ”Vild med Dans” – har givet Thomas nedenstående punkter, som han arbejder med dagligt:
- At sætte sig et mål
- At målet er synligt (Skema, synlighed, planlægning)
- At bryde vanen
- At droppe fordommene
- At tro på sig selv
- At giv slip – det er okay ikke at være perfekt
- At springe ud i sine drømme (Thomas Evers Poulsens Band)

En helt igennem fantastisk aften, med masser af snak og latter.

13.12.2019
Julemøde
Vi havde julemøde i onsdags, hvor der blev hygget og snakket. Derudover havde vi lotteri med masser af gaver. Der blev fortalt julehistorier og sunget julemelodier sammen med Anna Marie Helfer. Inner Wheel Nykøbing Falster ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.Nyhedsarkiv
 
  Nykøbing Falster Inner Wheel klub

Inner Wheel er en af de største frivillige kvindeorganisationer i verden med fokus på kvinder og børn. Enhver kvinde over 18 år, der går ind for Inner Wheels formål, kan blive medlem.

Nykøbing Falster Inner Wheel Klub blev etableret i 1966. Vi er 30-35 kvinder i klubben, men kan sagtens være mange flere! Vi mødes én gang om måneden til spændende foredrag, virksomhedsbeøg eller lignende.

Hvis du vil vide mere om Nykøbing Falster Inner Wheel Klub, så skriv til os.
 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt
Læs mere her.

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Rotaract
  YouTube
Opdateret: 17.05.2020
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS