Mødedag:   2. onsdag i måneden
Tid:   Kl. 18.30
Sted:   Hotel Falster, Nykøbing
 

 

 

Nykøbing Falster Inner Wheel

Skip Navigation Links
 

Næste klubmøde
Oktober
Vi besøger 5 andre klubber på deres mødedag

Se vores mødeprogram

Næste bestyrelsesmøde
Mandag, 10. oktober kl. 19:00
Hos Jane K


Bestyrelsen 2022/23

Kommende begivenhederDonationer og støtte
Nykøbing Falster Inner Wheel støtter projekter, der hjælper kvinder og børn - og gerne lokalt:

BROEN Guldborgsund
Red Barnet 
SOS børnebyerne
Guldbordsund Frivilligcenter - børn i sorg
NFH håndbold - handicap
Lykkeliga - opstart i Nykøbing
Dansk Folkehjælp
Projekt Dåseringe
Mødrehjælpen
MH24 - Mikkel mod mobning
Tuba  


  NYHEDER
25.09.2022
Lovestorm og 3 nye medlemmer
IW Nykøbing Falster havde på september-mødet besøg af Formanden for foreningen Lolland Falster Lovestorm Kirsten Sydendal. Hun fortalte med stort engagement historien om opstart, udvikling og visioner for foreningen og facebooksiden ”Lovestorm”, der efter mediernes forenklede billede af Nakskov i 2015, bruges til at fortælle kun de positive historier om Nakskov og landsdelen. Interessen og udviklingen af facebooksiden og medlemstallet er stort og en lang række ambassadører, private som erhvervspartnere bidrager til at understøtte arrangementer, events og nye tiltag. En flot synliggørelse af foreningen v/Kirsten Sydendahl, der opfordrer til medlemskab, idet alle kan blive medlem af Lovestorm. 

Vi havde den glæde at optage 3 nye medlemmer i IW-klubben og havde også besøg fra Slagelse-Antvorskov IW-klub.30.08.2022
Besøg på Tvedemose Champignon
Nykøbing Falster Inner Wheel afholdt årets første klubmøde onsdag den 24. august på Tvedemose Champignon, som ligger ikke langt fra motorvejen og Lundby på Sydsjælland. Det var et dejligt gensyn med Inner Wheel-pigerne efter en dejlig varm og solrig sommer.

Jens Christian Hansen viste rundt mellem mange slags champignon og fortalte engageret om dyrkningen, økologiske svampe, plukningen af champignonerne og folks indkøbsvaner, samt hele historien som startede med hans far i 1963. Efter rundvisningen var der mulighed at indkøb af champignon til eget forbrug.

Det kan varmt anbefales at besøge dette sted.

  
25.07.2022
Besøg på Danhostel i Faxe
Nykøbing Falster Inner Wheel Klub havde sidste klubaften i året 2021-22, hvor besøget gik til Danhostel og Cafe Udsigten i Faxe. Solen skinnede fra en skyfri himmel, som gjorde at kalkbruddet tog sig ud fra sin smukkeste side. Daglig leder Morten Romme fortalte meget passioneret om stedet og dets ansatte. Bestemt et besøg værd, hvor man bl.a. kan spise og overnatte.

Det var også den aften, hvor Inner Wheel hjulet skulle dreje. Charlotte H. overrakte præsidentkæden til Lene R.

Vi plejer at give en rød rose til medlemmerne af den afgående bestyrelse, medlemmer med 100% fremmøde i det forgangne år samt den kommende præsident. I år havde vi i stedet valgt at donere pengene til Ukraine. Marianne M modtog en buket i anledning af hendes 25 års jubilæum i klubben.

En fantastik dejlig aften, hvor vi sluttede af med at ønske hinanden en god sommer.
22.05.2022
Sommertur til Den Grønne Verden i Søllested
Inner Wheel Nykøbing Falsters sommertur gik til Lolland ”Den Grønne Verden” i Søllested. Her fortalte Gert Lûnekilde om Den Grønne Verden, hvor Gert og Asger Lünekilde, far og søn, i samarbejde med godsejer Ulrik Th. Jørgensen har skabt en bæredygtig produktion af grøntsager, urter og blomster til glæde for restaurantkunder og de private kunder, som kommer forbi gårdbutikken.

De har genoplivet den oprindelige køkkenhavetradition, men nu i større format. Et hav af forskellige grøntsager og krydderurter er plantet og sået i snorlige rækker i det åbne landskab på markerne omkring hestestalden på Søllestedgaard. Bag dyrkningen af produkterne står Gert Lünekilde, som gennem 12 år har opbygget en stor viden om og lidenskab for grøntsager, krydderurter, spiselige blomster og så videre.
 
Vi sluttede aften af med at smage maden fra Spiseriet.
Nyhedsarkiv
 
  Nykøbing Falster Inner Wheel klub

Inner Wheel er en af de største frivillige kvindeorganisationer i verden med fokus på kvinder og børn. Enhver kvinde over 18 år, der går ind for Inner Wheels formål, kan blive medlem.

Nykøbing Falster Inner Wheel Klub blev etableret i 1966. Vi er 30-35 kvinder i klubben, men kan sagtens være mange flere! Vi mødes én gang om måneden til spændende foredrag, virksomhedsbeøg eller lignende.

Hvis du vil vide mere om Nykøbing Falster Inner Wheel Klub, så skriv til os.

 

  
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 25.09.2022
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS